Kajaklaug

Kajak – Askholm Kajaklaug:
Team Askholm er ejendommens kajaklaug. De har fire kajakker som laugets medlemmer kan deles om og frit anvende. Du kan også tage familie og venner med ud at sejle. Kajakkerne er bekvemt opmagasineret i porten lige ned til kanalen, hvor der er nem adgang til at få dem i vandet.

I 2020 er der indkøbt to SUPs til Askholm Kajaklaug; Aqua Marine Magma. De er nu på plads og låsene har samme kode som øvrige låse i Askholm Kajaklaug. Finner, padler og pumpe er i kassen

Regler for brug af SUP
* Altid vest
* Maks. 145 kg
* Maks. Tryk 15 PSI (10-12 er også meget stabilt, men under 5 kan SUPen blive lidt v-formet og er svær at håndtere)
* Min. 10 år såfremt man står alene på SUP. Børn skal dog altid have voksen tæt på (eks. på SUP nr. 2)
* Lås efter brug, læg udstyr (dog ikke SUP…) i kassen

Træning mv. gøres med fordel i fordgraven, vest for Egholm, hvor der er mere plads.

Kajakerne
Ved kajakkerne er der en kasse som indeholder redningsveste; både til børn og voksne. Lauget råder også over udstyr i form af spraydecks m.v.

Indmeldelse
Alle beboere i Askholm kan blive medlem af Team Askholm.

Indmeldelse sker ved indbetaling af årskontingent 500,- + depositum kr. 500,- til Nordea konto 5501 – 5367 729 548.

Skriv email til askholmkajak@gmail.com med dit fulde navn, adresse, telefon og e-mailadresse. HUSK at skrive dit navn i forbindelse med indbetalingen, så de ved, at pengene er fra dig.

Ved indmeldelse erklærer du dig indforstået med vilkårene i kajaklaugets regelsæt.

Det årlige kontingent for medlemskab af Team Askholm er på kr. 500,00 per husstand. Ved husstandens indmeldelse skal der yderligere indbetales et depositum på kr. 500,00. Depositum refunderes ved udmeldelse.

Betalingen gælder for kalenderåret. Når et et nyt medlem har indbetalt kontingent og depositum fremsendes email med kode til låsene på kajakkerne.

Miljøkajakken

Miljøkajakken kan benyttes gratis, hvis du samler skrald i havnen, mens du sejler i den. Du kan læse meget mere om Miljøkajakken Sluseholmen og betingelserne for at bruge den her.