FAQ

Kan bord- og bænksæt og grill i gården reserveres?

Der er pt. ikke mulighed for at reservere gårdens bord- og bænksæt i et bookingsystem el. lign. Men du kan varsle naboerne på Facebook, hvis du gerne vil benytte faciliteterne og håbe på, at dine ønsker bliver respekteret. Det plejer at fungere fint, særligt i sommermånederne, hvor aktiviteten i gården er højere.

Bemærk venligst, at ikke alle naboer er på Facebook, ligesom man heller ikke kan forvente, at alle sidder og følger med i, om nogen har forsøgt at reservere tingene på en given dag. Udvis tålmodighed, tolerance og samarbejdsvillighed. Du kan finde Facebook-gruppen her.

Hvordan bruges gasgrillen i gården?

Gasgrillen er nem at bruge. Du skal kun sikre dig, at der er tændt for gassen på regulatoren, som sidder ovenpå gasflasken. Rød flamme betyder, at der er tændt for gassen, grøn flamme er slukket.

Når gassen er tændt, kan du tænde grillen og justere gassen direkte på grillens runde kontrolknopper. Hvis grillen ikke virker, skal du ikke pille ved alt muligt andet end gassen, medmindre du har styr på, hvad du laver. Tjek i stedet de simple ting først.

  • Er der gas i flasken? Løft på den og mærk, om den føles tom/let
  • Sidder regulatoren korrekt på gasflasken?
  • Er der tændt for gassen på regulatoren (rød flamme vendt opad)?
  • Kommer der gnist, når du forsøger at tænde grillen?